5 dôvodov prečo si kúpiť tričko, ktoré odhalí motív až pri kontakte s vodou

Základom nášho e-shopu kollball.sk je produkt, ktorý určite zaujme všetkých nadšencov športu - tričká, ktoré odhalia svoj motív až pri kontakte s vodou!

Sú vyrobené zo 100% organickej bavlny a sú k dispozícii v unisex veľkostiach pre mužov aj ženy v rôznych farbách, ako napríklad bordová, melírovaná sivá, modrá alebo zelená. Na tričkách sú rôzne motivy, vrátane týchto populárnych: No Pain, No Gain; Train Hard, Play Harder; Hard Work Always Pays Off; Comeback stronger (ktoré je skvelé pre zranených športovcov v rehabilitačnej fáze), a potom rôzne motívy pre tímové športy ako napríklad Handball/Floorball/Basketball/Volleyball Workout Done.

 

tričká do posilky

 

Tu je 5 dôvodov, prečo by ste si mali kúpiť jedno z týchto unikátnych tričiek:

  1. Motivácia - Keď sa tričko navlhčí od potu, odhalí sa motív, ktorý vám pripomína, že tréning stojí za to a že sa máte stále snažiť dosiahnuť svoje ciele.

  2. Kvalita - Naše tričká sú vyrobené zo 100% organickej bavlny, ktorá zaručuje pohodlie počas tréningu a športových aktivít.

  3. Unisex - Tričká sú k dispozícii v unisex veľkostiach, takže sú vhodné pre mužov aj ženy.

  4. Rôzne farby a motívy - Naše tričká sú k dispozícii v rôznych farbách a s rôznymi motívmi, takže si určite vyberiete to správne pre seba alebo osobu, pre ktorú tričko kupujete.

  5. Skvelý darček - Ak hľadáte originálny darček pre svojho partnera, priateľa, brata alebo otca, tričko, ktoré mení farbu pri kontakte s vodou, je skvelou voľbou, pretože určite poteší všetkých aktívnych mužov.

Takže neváhajte a pozrite si ponuku našich tričiek na e-shope Kollball.sk ešte dnes!

Späť do obchodu